Επιτέλους ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους»!

Επιτέλους ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους»!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε κάνει γνωστό στους παίκτες της ΑΕΚ ότι θα χουν σήμερα ελεύθερη τη μέρα μετά την άψογη ανταπόκρισή τους στο πρώτο μισό του βασικού σταδίου προετοιμασίας...ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

 Επιτέλους ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους»!

Η ξεκούραση των... πολεμιστών! Ακόμη και στον πόλεμο, όντως, υπήρχαν τέτοιες μέρες όπου συναποφάσιζαν να σταματήσουν οι εχθροπραξίες προκειμένου να ξεκουραστούν (εκτός από το να θάψουν τις απώλειες από τις μάχες). 

Έτσι και στις δυνατές και ουσιαστικές προετοιμασίες των ποδοσφαιρικών ομάδων όπως η ΑΕΚ που θα βρίσκεται και θα δουλεύει πρωί, μεσημέρι κι απόγευμα εδώ στην Πολωνία για περισσότερο από 15 μέρες. 

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή λοιπόν για τους "κιτρινόμαυρους" ποδοσφαιριστές (άρα και για μας) που θα χουν τη δυνατότητα να κάνουν και τη βόλτα τους στο Κιέλτσε και στο εμπορικό κέντρο της πόλης...

Από αύριο όμως και πάλι σκληρή δουλειά με πρωινή προπόνηση, γυμναστήριο το μεσημέρι και φυσικά αρκετή δουλειά με μπάλα το απόγευμα όπως ισχύει όλες αυτές τις μέρες στην προετοιμασία της ΑΕΚ!

Best of internet