Κόουλμαν: «Απογοητευμένοι, αλλά και περήφανοι»

Κόουλμαν: «Απογοητευμένοι, αλλά και περήφανοι»

Μία ολόκληρη χώρα περήφανη, έκαναν οι παίκτες της Ουαλίας, όπως τόνισε ο Κρις Κόουλμαν, που δεν έκρυψε την πικρή γεύση που του άφησε ο αποκλεισμός. 

Τα ανάμικτα συναισθήματα των Ουαλών, περιέγραψε ο Κρις Κόουλμαν, που μίλησε για απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό, αλλά και για περηφάνια, ταυτόχρονα, για όσα πέτυχαν οι παίκτες του σε αυτή την μαγική πορεία. 

 

Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά οι παίκτες μου πρέπει να είναι πολύ περήφανοι για αυτό που κατάφεραν. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και για όλο το έθνος. Ζήσαμε κάποιες πολύ μεγάλες στιγμές. Πολλοί πόνταραν πως δεν θα κάναμε τέτοια πορεία και έχασαν χρήματα.

Οι παίκτες μου πρέπει να καταλάβουν πως έκαναν μια ολόκληρη χώρα περήφανη και δεν πρέπει να απογοητεύονται, παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ήταν και για μένα μια μεγάλη εμπειρία. Αυτό που καταφέραμε δεν είναι το τέλος του ταξιδιού και πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ. 

Όσο για το πρώτο γκολ, που... άνοιξε τον δρόμο στην Πορτογαλία, παραδέχτηκε πως: «Ο Ρονάλντο είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι όταν πηδά ψηλότερα από σένα. Εύχομαι στην Πορτογαλία να κατακτήσει τον τίτλο»