Σάντος: «Χαρούμενος για τους Έλληνες που με υποστήριξαν»!

Σάντος: «Χαρούμενος για τους Έλληνες που με υποστήριξαν»!

Ο Σάντος δεν ξέχασε την Ελλάδα και... μοιράστηκε την χαρά του με τους Έλληνες που τον στήριξαν! 

Την αγάπη του για την χώρα μας, έδειξε για μία ακόμα φορά ο Φερνάντο Σάντος, που με δηλώσεις του «μοιράστηκε» την χαρά του για την πρόκριση στον τελικό, με τους Έλληνες που τον στήριξαν! 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου, για τους παίκτες μου και για τους Έλληνες που με υποστήριξαν. Με υποστήριξαν πολλοί, ακόμη και στο στάδιο. Η σκέψη μου πάει και σε αυτούς», είπε αρχικά ο κόουτς της Εθνικής Πορτογαλίας. 

Όσο για την πρόκριση στον τελικό; «Η πρώτη μου σκέψη όταν ανέλαβα ήταν να βρεθούμε στον τελικό και έγινε. Είχα πει στους παίκτες μου τότε πως θα είμαστε στον τελικό. Πολλοί από αυτούς είναι και σήμερα εδώ και φτάσαμε στο στόχο μας. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και τα καταφέραμε. Το αξίζαμε. Είναι ο πρώτος τελικός στην καριέρα μου. Θέλουμε τη νίκη για να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στους Πορτογάλους. Ο στόχος μας δεν είναι να παίξουμε στον τελικό, αλλά να νικήσουμε στον τελικό». 

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το ποια προτιμά μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, είπε: «Ο τελικός δεν είναι για να επιλέξεις αντίπαλο, αλλά για να νικήσεις».