Κατοχή, πίεση και στημένες φάσεις από Βίκτορ (pics)

Κατοχή, πίεση και στημένες φάσεις από Βίκτορ (pics)

Κατοχή, πίεση και στημένες φάσεις από Βίκτορ (pics)

bet365

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δούλεψε για τα καλά με μπάλα με ασκήσεις κατοχής, πίεσης αλλά και σε στημένες φάσεις στην πρώτη προπόνηση στο Βέλγιο.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Βέλγιο και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του. Στις εγκαταστάσεις της Γκενκ, τις οποίες ο βελγικός σύλλογος παραχωρεί στον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ είχαν την ευκαιρία να αρχίσουν το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε από την αρχή πολλή μπάλα. Ασκήσεις κατοχής και πίεσης, στημένες φάσεις με έμφαση στην επιθετική λειτουργία και την δημιουργία προϋποθέσεων για το «εύκολο» γκολ, αλλά και δίτερμα, με πλήρη ανάπτυξη και δουλειά επάνω στην άμυνα και την επίθεση.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές στο Γκενκ. Με τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου, ήλιο με αραιά σύννεφα και όχι πολλή υγρασία, η δουλειά των παικτών έγινε ακόμη πιο εύκολη, σε ό,τι αφορά την προπόνησή τους. Εκτός προγράμματος έμειναν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Μαζουάκου έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο, καθώς αισθάνεται μικροενοχλήσεις χαμηλά στους κοιλιακούς. Ο Φιγκέιρας έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και συνέχισε με ατομικό στο γήπεδο, φορώντας και ποδοσφαιρικά και κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και ενώ έλαβε μέρος και σε κομμάτι της προπόνησης. Με ατομικό άρχισε ο Ντουρμάζ, ο οποίος στην συνέχεια μπήκε στο πρόγραμμα κανονικά με τους συμπαίκτες του.
Ο Σουηδός δεν ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού στην προπόνηση συμμετείχε και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Την Πέμπτη οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν διπλή προπόνηση στο πρόγραμμα: στις 10:00 και στις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα