Το... αντίο του Κώστα Κατσάρα

Το... αντίο του Κώστα Κατσάρα

Το... αντίο του Κώστα Κατσάρα

bet365

Ο μέχρι πρότινος δεύτερος τη τάξει στο προπονητικό τιμ της ομάδας της ΑΕΛ, Κώστας Κατσάρας, έκανε την αποχαιρετιστήριά του δήλωση.
"Με τη λήξη της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό τιμ, όλα τα στελέχη καθώς και τους φιλάθλους μας, για τον τίμιο και επιτυχή αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Εύχομαι δε από καρδιάς τα καλύτερα για την ομάδα μας", σχολίασε σχετικά ο Κατσάρας.
Εξάλλου από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας και η διοίκηση, ένιωσαν την ανάγκη όχι μόνο να ευχαριστήσουν τον Κώστα Κατσάρα για την σημαντικότατη προσφορά του στην επάνοδο της ομάδας στην Super League, αλλά να κάνουν μνεία για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την απόλυτη αφοσίωσή του στην ιδέα της ΑΕΛ. "Η πόρτα της οποίας θα είναι για τον Κώστα πάντα ανοιχτή", συμπληρώνεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα