Ρέις: «Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο»

Ρέις: «Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο»

Ρέις: «Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Νούνο Ρέις, μίλησε για την μεταγραφή του στο «τριφύλλι», τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί και τα όνειρά του. ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.   

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου άσου, ο οποίος αρχικά έκανε και την σχετική πλακίτσα στους απεσταλμένους του Τέχελεν, όντας σίγουρος πως σε ένα χρόνο θα μιλάει ελληνικά!

«Ολοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, γνωστό σε όλο τον κόσμο.Μου άρεσαν πολύ αυτές οι πρώτες τρεις μέρες μου με την ομάδα. Τούτη τη στιγμή αυτό που χρειάζομαι είναι να καταλάβω τις ιδέες του προπονητή και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Να μάθω καλύτερα τους νέους συμπαίκτες και τις επόμενες εβδομάδες όλοι μας θα έχουμε έρθει πιο κοντά και θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, για να κάνουμε μια καλή σεζόν».

-Ο στόχος σου εδώ με τον Παναθηναϊκό;

«Ολοι ονειρεύονται το πρωτάθλημα. Θα αρχίσουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε»

-Μπορείς να αγωνιστείς σε διάφορες θέσεις. Πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις φανέλα βασικού;

«Ολοι μπορούν να παίξουν στην ομάδα. Εγώ πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα και ο κόουτς σε κάθε ματς θα επιλέγει τους καλύτερους έντεκα. Αν είμαι μέσα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αν όχι θα στηρίζω απ’ έξω τους συμπαίκτες μου».

-Εχεις μιλήσεις με τον κόουτς για το ρόλο που έχει στο μυαλό του για σένα;

«Στη Γαλλία έχω παίξει κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και ο κόουτς είναι αυτός που θα αποφασίζει που χρειάζεται να αγωνιστώ… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Best of internet