Ολοι στο πλευρό του Κριστιάνο

Ολοι στο πλευρό του Κριστιάνο

Αντώνης Σαούλης
Ολοι στο πλευρό του Κριστιάνο

bet365

Και ο πρόεδρος της Πορτογαλίας θα είναι στα επίσημα της Λιόν το βράδυ της Τετάρτης. Ποιοι άλλοι θα παρακολουθήσουν τον ημιτελικό με την Ουαλία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Είναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Οχι μόνο κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά του Euro αλλά έχουν απέναντί τους κι έναν αντίπαλο που τους αυξάνει τις πιθανότητες να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Παρισιού.

Είναι λογικό λοιπόν όλοι να θέλουν να βρεθούν στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο για πρώτη φορά από την μέρα που άρχισε το τουρνουά τα VIP θα γεμίσουν με Πορτογάλους. Με πρώτον τον πρόεδρο της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα ο οποίος θα είναι το βράδυ της Τετάρτης στο Λιόν.

Μαζί του θα είναι ο Υπουργός Παιδείας της Πορτογαλίας αλλά και ο Υπουργος Αθλητισμού. Φυσικά θα είναι και ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πορτογαλίας, Φερνάντο Γκόμες.

To εκπληκτικό είναι ότι θα είναι και πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν αλλά και ο Πρωθυπουργος της Γαλλίας, Μάνουελ Βαλς. Μαζί με τον Γάλλο Πρωθυπουργό θα δώσουν το παρών και αρκετοί υπουργοί της Γαλλίας.

Φυσικά στο γήπεδο θα είναι και ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος θα βρεθεί και στην Μασσαλία την Πέμπτη για το Γαλλία-Γερμανία ενώ την Παρασκευή θα δώσει την συνέντευξη Τύπου για το κλείσιμο του τουρνουά.

 

EURO Τελευταία Νέα