Κωστούλας: «Δύσκολα πρόεδρος λόγω φόρτου εργασίας»

Gazzetta team
Κωστούλας: «Δύσκολα πρόεδρος λόγω φόρτου εργασίας»

bet365

Ναι μεν αλλά για τον Φώτη Κωστούλα και την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, με τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού να τονίζει πως τον τιμούν οι σχετικές φήμες, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει δύσκολα λόγω φόρτου εργασίας.

Θεωρείται ως ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα κοινής αποδοχής και είναι λογικό το όνομά του να ακούγεται έντονα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Ο λόγος για τον Φώτη Κωστούλα, με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού να τονίζει στον Arena 87.4 πως τον τιμά όλο αυτό, αλλά είναι δύσκολο λόγω φόρτου εργασίας.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη NOVA και το μοίρασμα των χρημάτων: «Η Νova θέλει να υιοθετήσουμε κάποιες προτάσεις. Υπάρχουν μοιρασμένες απόψεις ανάμεσα στις ΠΑΕ. Δεν μπορεί όμως η Nova να λέει ή θα γίνει αυτό ή σταματάμε τη συνεργασία. Παρεμβαίνει σε πράγματα που δε θα έπρεπε.

Το μοίρασμα των χρημάτων θα έπρεπε να γίνεται αλλιώς. Να ενισχυθούν οι ομάδες που πραγματικά έχουν πρόβλημα και είναι μια ζωή όμηροι των καταστάσεων».

Για την προεδρία της Λίγκας, όπου ακούστηκε το όνομά του: «Υπάρχουν κάποιοι που αναφέρουν το όνομά μου για την προεδρία της Λίγκας. Με τιμά αυτό, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, έχω ελάχιστο χρόνο λόγω της δουλειάς μου».

Για το μέλλον της Λίγκας: «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε βήμα βήμα να κάνουμε πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για το ποδόσφαιρό μας.

Έχουμε υπογράψει όλοι ότι δε θα συνεχίσουμε αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση και για το οικονομικό, αλλά και για τη διαιτησία που αδικεί κατάφωρα εμάς τις μικρότερες ομάδες. Εμείς οι μικροί υποφέρουμε. Ξεκινάμε και λέμε αν χάσουμε λιγότερα από 600.000 θα είναι άθλος. Άρα πρέπει να γίνει κάτι...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα