Εντυπωσιακά τελειώματα στην εστία (vids)

Εντυπωσιακά τελειώματα στην εστία (vids)

Εντυπωσιακά τελειώματα στην εστία (vids)

bet365

Οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ έπιασαν δουλειά στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (06/07) και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το πρωί της Τετάρτης (06/07) η προπόνηση είχε ειδικό πρόγραμμα για τους μεσοεπιθετικούς του ΠΑΟΚ. Οι Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης, Μπίεσεβαρ και Πέλκας πήραν θέση και στόχευαν προς την εστία «πυροβολώντας» από κοντινή απόσταση τους Μελίσσα και Σιαμπάνη.

Ο Μίρο Σνάουτσνερ, που ανέλαβε να βγάζει τις σέντρες από τα άκρα, θυμήθηκε τα παλιά. Όταν κάποια στιγμή ο Κλάους σκόραρε, μετά από σέντρα του Σνάουτσνερ, ο Πολωνός βοηθός του Ίβιτς του θύμισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εναντίον της Λάρισας, όταν ο πιτσιρικάς, τότε, Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Μίρο.

Δείτε το βίντεο με τα τελειώματα των μεσοεπιθετικών του ΠΑΟΚ στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα