Πρώτη με στόχο μία διαφορετική Ξάνθη (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με στόχο μία διαφορετική Ξάνθη (pics)

bet365

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε η Ξάνθη, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να τονίζει πως στόχος είναι μία διαφορετική προς το καλύτερο ομάδα. Λουτσέσκου: «Κατά 80%-90% έτοιμο το ρόστερ».

Στα... βάσανα επέστρεψε η Ξάνθη από την Τρίτη (5/7), με τους ακρίτες να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Η πρώτη προπόνηση των Θρακιωτών έλαβε χώρα στα Πηγάδια, αφού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της πόλης Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να πετύχουν τους στόχους τους.

Σε αυτή, λοιπόν, ήταν άπαντες παρόντες (όσοι συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ, όσοι αποκτήθηκαν και όσοι είχαν δοθεί δανεικοί), όπως και οι Ραφαήλ Μελισσόπουλος και Παναγιώτης Σταθάκης, Δημήτρη Μελιόπουλο και Κωνσταντίνο Κώστα από την ομάδα Νέων. Βέβαια, στο γήπεδο του συλλόγου για την πρώτη της Ξάνθης βρέθηκε και η διοίκηση, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να τονίζει ότι στόχος είναι μία διαφορετική προς το καλύτερο ομάδα.

«Στόχος φέτος είναι μία διαφορετική προς το καλύτερο Ξάνθη», είπε, αρχικά, ο τεχνικός διευθυντής των ακριτών για να αναφερθεί και στις μεταγραφές. «Θα γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη», πρόσθεσε, ενώ επεσήμανε το γεγονός ότι υπήρχαν 13 παίκτες από την ακαδημία. Από τη μεριά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για 80%-90% έτοιμο ρόστερ.

«Το ρόστερ είναι κατά 80%-90% έτοιμο. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει θα δώσουν κάτι το διαφορετικό. Στόχος της ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα επιθετικό αγωνιστικό πρόσωπο που θα δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, συμπαγές και να είναι έτοιμο για κάθε θυσία. Αυτό που περιμένω είναι η ομάδα να δείξει προσωπικότητα», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου.

Με τη σειρά τους, οι Θανάσης Παπαγεωργίου και Αριστοτέλης Καρασαλίδης έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες της Ξάνθης και μίλησαν για την υποδοχή στα Πηγάδια και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στο τεχνικό τιμ ανήκει και ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό Λουτσιάνο, ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Νεντίδη.

Τέλος, να σημειώσουμε πως εδώ και αρκετό καιρό έχει γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα της Ξάνθης, με το πρώτο φιλικό να ορίζεται στις 16 Ιουλίου με τη Βέροια, ενώ δύο ημέρες αργότερα οι ακρίτες θα μεταβούν στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι και τις 29 του μήνα που διανύουμε, ενώ θα δώσουν φιλικά με Πίριν (20/7), Μοντάνα (23/7) και Πλατανιά (28/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα