Κυζερίδης: «Πάντα στην καρδιά μου ο Άρης»

Κυζερίδης: «Πάντα στην καρδιά μου ο Άρης»

Gazzetta team
Κυζερίδης: «Πάντα στην καρδιά μου ο Άρης»

bet365

Έτοιμος να δεχθεί κάθε πρόσκληση από τον Άρη είναι ο Νίκος Κυζερίδης με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «μιλώντας» να μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του και να τονίζει πως οι γιατροί τον λένε βιονικό.

Η περιπέτεια με την υγεία του συγκίνησε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο Νίκος Κυζερίδης που παλεύει με τον καρκίνο, βρίσκεται αυτές τις μέρες πίσω στην χώρα μας και μιλώντας στον ArenaFM 89.4, επισήμανε πως στην Γερμανία τον θεωρούν βιονικό άνθρωπο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε και στους «κίτρινους» την μεγάλη του αγάπη, λέγοντας πως περιμένει πρόσκληση για την πρώτη και πως θα είναι πάντα εδώ να βοηθάει την ομάδα σε ότι του ζητηθεί.

Αναλυτικά ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά, γύρισα στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη μου, γύρισα στους ανθρώπους που με αγαπάνε και είμαι πάρα πολύ συγκινημένος . Έχω άτομα που με στηρίξανε και θέλω και εγώ να τους ευχαριστήσω που μου δώσανε την δυνατότητα να ελπίζω και να με κάνουν χαρούμενο με την καθημερινή στήριξη αλλά και την αγάπη που μου έδειχναν.

Η θεραπεία πάει πάρα πολύ καλά, όλα τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, ο γιατρός με φωνάζει βιονικό παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό, μου δίνει ψυχολογία και μεγάλη δύναμη.

Κάνω ατομικές προπονήσεις σε παιδιά στην Γερμανία και τους κάνω βοηθήματα όπως τα λένε εκεί. Έχω παιδιά διαφόρων ηλικιών, είναι η χαρά μου, είναι η αγάπη μου και η ζωή μου όλη. Προσπαθώ να μεταφέρω στα παιδάκια αυτά τα μυστικά της μπάλας και να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές.

Σήμερα θα βρεθώ στο κλάμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την συμπαράσταση και την προσφορά τους. Θα μιλήσουμε για διάφορα θέματα και θα χαρώ πάρα πολύ που θα βρεθώ εκεί».

Για το αν θα βρεθεί στην «πρώτη» του Άρη: «Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω και περιμένω κάλεσμα από τον κ.Καρυπίδη. Είμαι στην διάθεση του, ο Άρης είναι πάντα στην καρδιά μου»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα