Τακτική και δοκιμή Κετσπάγια ενόψει φιλικού! (vids)

Τακτική και δοκιμή Κετσπάγια ενόψει φιλικού! (vids)

Τακτική και δοκιμή Κετσπάγια ενόψει φιλικού! (vids)

bet365

Με 4-2-3-1 οι "βασικοί" και ελάχιστες αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με πέρυσι και με το ίδιο σύστημα και οι "αναπληρωματικοί" στο πρώτο ουσιαστικό οικογενειακό δίτερμα... Νίκη με Αραβίδη και Ανδρεόπουλο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Στην πρώτη μέρα ουσιαστικής δουλειάς στην τακτική ενόψει του πρώτου φιλικού την Τετάρτη στις 18:00 ώρα Ελλάδας (Novasports),κόντρα στη Μπάνικ Οστράβα, φανέρωσε τις σκέψεις του ο Τιμούρ Κετσπάγια. Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις 11άδες που χρησιμοποίησε, ήταν αναμενόμενα λίγες οι αλλαγές σε σχέση με πέρυσι στο αρχικό σχήμα.

Οι βασικοί ήταν οι Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γκάλο στην άμυνα, στα χαφ Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, ο Μάνταλος ελεύθερος πίσω απ το φορ, Μπαρμπόσα αριστερό έξτρέμ, Βάργκας δεξί εξτρέμ και Αραβίδης στην κορυφή της επίθεσης...

Από το αρχικό σχήμα, φυσικά, απουσίαζε ο Σιμόες λόγω του προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα, με τον Τζανετόπουλο να παίρνει τη θέση του. Στο κέντρο της άμυνας, ασφαλώς, δέσποζε με την παρουσία του ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Με την ίδια διάταξη, 4-2-3-1 δηλαδή, παρατάχθηκαν και οι αναπληρωματικοί, οι οποίοι ήταν οι Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζόριτς (αριστερό μπακ), Γαλανόπουλος- Ανάκογλου δίδυμο στα χαφ, Πλατέλλας αριστερά και Βασιλαντωνόπουλος δεξιά με τον Μπακασέτα λίγο πίσω αλλά κοντά στον Πέκχαρτ...

Ελεύθερο δίτερμα έγινε για ένα 20λεπτο και σε αυτό επικράτησαν οι βασικοί, χάρη σε ένα γκολ του Αραβίδη και ακόμη ένα του Ανδρεόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν ως μπαλαντέρ, δηλαδή και με τις δύο ομάδες (στο βίντεο μπορείτε να δείτε το σχετικό γκολ).

Στο δεύτερο 20λεπτο είχε πολλή θεωρία, με τον Κετσπάγια να ζητάει διαγώνια κίνηση και πάσα καθώς και κίνηση στο χώρο χωρίς την μπάλα προκειμένου να ανοίγουν διάδρομοι. Επίσης, ζητούσε να είναι κοντά οι γραμμές, να υπάρχει συνεχή επικοινωνία μεταξύ των παικτών και να μην χαλάει το κομμάτι της τακτικής, η διάταξη.

Αν μπορούμε να βρούμε μια εσωτερική αλλαγή, αυτή ήταν η αλλαγή πλευρών των Βάργκας-Μπαρμπόσα προκειμένου να παίζουν με το ανάποδο πόδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα