Το γράμμα του Ντε Λα Μπέγια στην Σοσιεδάδ

Το γράμμα του Ντε Λα Μπέγια στην Σοσιεδάδ

Το γράμμα του Ντε Λα Μπέγια στην Σοσιεδάδ

bet365

Ανοιχτή επιστολή στην Σοσιεδάδ έστειλε ο νυν ερυθρόλευκος, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, για να την ευχαριστήσει θερμά για όλα όσα του προσέφερε.

Αναλυτικά το γράμμα του που δημοσιεύτηκε και στο site της ισπανικής ομάδας:

Χαιρετίζω την οικογένειά μου. Σας γράφω αυτό το γράμμα από την Αθήνα, την πόλη όπου ζω πλέον και θα είναι το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Πέρασα επτά σεζόν μαζί σας. Επτά καλοκαίρια από τότε που ήμουν ένας άγνωστος παίκτης και έγινε γνωστός μέσα από την ομάδα.

Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την ανάπτυξη και την δική μου και της ομάδας. Έτσι με κάνατε να νιώσω. Τόσο καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να πω αντίο με μία συνέντευξη Τύπου αλλά αυτό δεν είναι εφικτό διότι περνούσα ιατρικά και υπέγραφα με τον νέο μου σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω:

- Τον πρόεδρο, Γιοκίν Αρεριμπάι για την ευκαιρία που μου έδωσε να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος και να ωριμάσω.

- Όλους τους προπονητές που δούλεψα μαζί τους. Έμαθα τα καλύτερα απ' όλους. Αξιολόγησα και εκτίμησα τις συμπεριφορές όλων και το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στο Ανοέτα θα το θυμάμαι πάντα.

- Το ιατρικό τιμ για την προσοχή και την αφοσίωση σε μένα και τον επαγγελματισμό και τις υπηρεσίες τους.

- Το τεχνικό επιτελείο, τον Τύπο και όλους όσοι εργάστηκαν και εργάζονται στην ομάδα και με έχουν βοηθήσει ως μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

- Τους συμπαίκτες και τους φίλους μου στην ομάδα που με στήριξαν και με βοήθησαν.

- Τους φιλάθλους μας, που ήταν δίπλα μας όσο περισσότερο μπορούσαν. Σας ευχαριστώ για τον σεβασμό και την εκτίμηση αλλά και την αγάπη που έλαβα και έχω λάβει και αυτές τις ημέρες.

- Την οικογένεια και τους φίλους μου για την στήριξη και την αγάπη τους χωρίς συμβιβασμούς. Και ειδικότερα την σύζυγό μου, Μάρτα και τον γιο μου, Ένζο. Θα ζήσουμε σε μία ακόμα όμορφη πόλη, όπου μας υποδέχθηκαν εξαιρετικά, όπως και στην Ισπανία.

- Αφήνω μία... βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις, χαρές, επιτυχίες και ικανοποίηση. Για τις τόσες ωραίες στιγμές μας. Είμαι περήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας.

- Τώρα αρχίζει μία νέα πρόκληση για μένα με τον Ολυμπιακό. Θα δώσω τα πάντα, όπως κάνω πάντα. Μία μεγάλη αγκαλιά και θα συναντηθούμε ξανά σύντομα.

Στο κλείσιμο του κειμένου η Σοσιεδάδ κάνει μνεία στα 192 ματς του σε επτά χρόνια και την εν γένει προσφορά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα