Την Τετάρτη στην Κέρκυρα ο Τουράμ

Την Τετάρτη στην Κέρκυρα ο Τουράμ

Την Τετάρτη στην Κέρκυρα ο Τουράμ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στους «Φαίακες», με τον ποδοσφαιριστή να φτάνει στο νησί το απόγευμα της Τετάρτης.

Με επιτυχία πέρασε τα εργομετρικά, αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε στην Αθήνα ο Σέρχιο Τουράμ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Κέρκυρα. Ο 25χρονος επιθετικός, αναμένεται την Τετάρτη να φτάσει στο νησί των «Φαιάκων» και να μπει σε τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Αρχικά ήταν να βρεθεί στο νησί του Ιονίου το βράδυ της Τρίτης, όμως εμφανίστηκε κουρασμένος από τις εξετάσεις και αποφασίστηκε να «πετάξει» από Αθήνα την Τετάρτη. Μόλις φτάσει στην Κέρκυρα, θα έχει τις τελευταίες συζητήσεις με την ομάδα του νησιού και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του με τους «Φαίακες» και ίσως να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες. Η αυριανή (6/7) μέρα άλλωστε, είναι η τελευταία για την ομάδα στο νησί, καθώς την Πέμπτη η αποστολή αναχωρεί για την Νάουσα, όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Best of internet