Επίσημα ερυθρόλευκος ο Ντε Λα Μπέγια (pics & vid)

Επίσημα ερυθρόλευκος ο Ντε Λα Μπέγια (pics & vid)

Επίσημα ερυθρόλευκος ο Ντε Λα Μπέγια (pics & vid)

bet365

Κάτοικος Πειραιά και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τρίτης ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ενώ κλείνει άμεσα και ο γκολκίπερ. Ο Ισπανός υπέγραψε για 2+1 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ένταξη του 30χρονου αριστερού μπακ στο ρόστερ του. Η προηγούμενη ομάδα του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός έκλεισε με συμβόλαιο για 2 + 1 χρόνια και απολαβές πάνω από 700.000 ευρώ τον χρόνο. Την Δευτέρα πέρασε το πρώτο σκέλος των εξετάσεων και των απαιτούμενων μετρήσεων και την Τρίτη το δεύτερο σκέλος για να υπογράψει μετά και ανακοινωθεί.

Μετά και την επισημοποίηση του deal με τον Ντε Λα Μπέγια κλείνει άμεσα και ο κίπερ ενώ στο προσεχές διάστημα μπορεί να προχωρήσει και το ζήτημα του winger. Η ανακοίνωση για τον έμπειρο ακραίο μπακ:

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Σοσιεδάδ που αναφέρει:
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανακοινώνει πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που θα έχει ισχύ για τον παίκτη έως τις 30 Ιουνίου του 2018. Ο παίκτης πέρασε ήδη ιατρικά στην Αθήνα και εντάχθηκε στην ελληνική ομάδα. Από αυτές τις γραμμές και εκ μέρους της ομάδας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του, την περηφάνεια με την οποία υπερασπίστηκε τα χρώματά της και τον επαγγελματισμό που έδειξε επτά χρόνια στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα