«Ρώτησε για Ρόμπλες ο Ολυμπιακός» (vids)

«Ρώτησε για Ρόμπλες ο Ολυμπιακός» (vids)

«Ρώτησε για Ρόμπλες ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός ρώτησε και ψάχτηκε για τα καλά για τον Ισπανό γκολκίπερ της Έβερτον, Ζόελ Ρόμπλες, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018.

Ο Ρόμπλες είναι στα 26 του χρόνια και σε ύψος 1.95 μέτρων με πολύ καλά προσόντα και εμπειρία σε Ισπανία και Αγγλία. Από χθες σας είχαμε γράψει την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί σοβαρά με την αγορά της Premier για τον καινούριο κίπερ του και την σχετική... αναζήτηση.

Ο Ζόελ Ρόμπλες - που έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του - πέρυσι είχε 25 συμμετοχές στο Νησί. Η χρηματιστηριακή αξία του κυμαίνεται στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με μανατζερικές πηγές από την Αγγλία ο Ολυμπιακός και ψάχτηκε πολύ και ρώτησε για την διαθεσιμότητα και την τιμή του παίκτη. Ο εν λόγω πορτιέρε έχει περάσει και από Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουίγκαν και τον ξέρει πολύ καλά ο Βίκτορ. Αυτήν την στιγμή πάντως οι Ιταλοί έχουν δώσει ρόλο φαβορί για το νέο ερυθρόλευκο τέρμα στον Νικόλα Λεάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα