Nέα εποχή για Μίλαν και 400 εκατ. στα ταμεία!

Nέα εποχή για Μίλαν και 400 εκατ. στα ταμεία!

Gazzetta team
Nέα εποχή για Μίλαν και 400 εκατ. στα ταμεία!

bet365

Νέα εποχή για τη Μίλαν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μίλησε για την πώλησή της στους Κινέζους, αλλά και τη δέσμευση των 400 εκατ. ευρώ!

Η Μίλαν στους Κινέζους και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ισχυρίστηκε πως υπάρχει δέσμευση των νέων αγοραστών να δαπανήσουν 400 εκατ. ευρώ στην επόμενη διετία. Ο ισχυρός άνδρας των Ροσονέρι για πρώτη φορά μίλησε χωρίς δισταγμό για τις απίθανες διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο! Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει γίνει η μεταφορά του πλειοψηφικού πακέτου και τον Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της αγοράς της Μίλαν! «Υπάρχει η δέσμευση των νέων αγοραστών πως θα βάλουν στα ταμεία της ομάδας τα επόμενα δυο χρόνια 400 εκατ. ευρώ. Δεν απαίτησα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά δέχθηκα τις προτάσεις τους. Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε και πάλι τη Μίλαν πρωταγωνίστρια στην Ιταλία και την Ευρώπη» τόνισε ο Σίλβιο και η νέα εποχή των Ροσονέρι αρχίζει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα