Γιαννούλης: «Να ξεπεράσω τα όρια μου»

Γιαννούλης: «Να ξεπεράσω τα όρια μου»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, «ρούκι» της περσινής σεζόν με τη Βέροια, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και ψάχνει τη δική του ευκαιρία για να καθιερωθεί στο «Δικέφαλο». ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Γιαννούλης: «Να ξεπεράσω τα όρια μου»

Ο μικρός από την Κατερίνη μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στη Βέροια και επιστρέφοντας στην Τούμπα αναζητά μέσα από τον ανταγωνισμό την καθιέρωση.

«Δεν με αγχώνει όλη αυτή η διαδικασία, έχω καλή ψυχολογία, δεν ήρθα για να μείνω στον πάγκο, ήρθα για να παίξω», εξήγησε ο νεαρός αμυντικός, που δείχνει αποφασισμένος «να ξεπεράσω τα όρια μου γιατί μόνο έτσι θα έρθει η ευκαιρία που ψάχνω».

Η παρουσία πέρσι στη Βέροια «ήταν η καλύτερη επιλογή, πήρα παιχνίδια και γύρισα καλύτερος», πρόσθεσε ο Γιαννούλης που βλέπει ότι «πρέπει να δουλέψω περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι μου», αλλά και όπως παραδέχθηκε «να βελτιωθώ μέσα κι απ’ τον ανταγωνισμό με τον Μάριν Λέοβατς».

Η παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του «Δικεφάλου» θα βοηθήσει τον Γιαννούλη να βελτιώσει πολλά στοιχεία «βλέπω μια διαφορά στη δουλειά του, σε σχέση με τους υπόλοιπους προπονητές που έχω συνεργαστεί», ενώ όπως τόνισε «είμαι εδώ και θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να μείνω στην ομάδα, με την αξία μου, σε μια ξεχωριστή και πολύ διαφορετική σεζόν για μένα. Θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία, να την αρπάξω και να παίξω στον ΠΑΟΚ».

 

Best of internet