Η γκολάρα του Βάργκας, η αντίδραση του «Μίλο»! (pic&vids)

Η γκολάρα του Βάργκας, η αντίδραση του «Μίλο»! (pic&vids)

Η γκολάρα του Βάργκας, η αντίδραση του «Μίλο»! (pic&vids)

Αρκετή δουλειά στην ΑΕΚ και στο γκολ με ανάπτυξη με επιπλέον επιθετικό (4 vs 3 αμυντικών) και άσκηση ένας εναντίον ενός... Σούπερ και ο Μπακασέτας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Το μενού στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ είχε πλην από την πολλή δουλειά στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση παιχνίδι με μπάλα και έμφαση στην επίθεση και άμυνα. 

Μια άσκηση που 4 επιθετικοί ήταν απέναντι σε 3 και λίγο αργότερα έκαναν ένας εναντίον ενός με ζητούμενο το γκολ από τον κόουτς και την καλή αμυντική λειτουργία σε συνθήκες αντεπίθεσης με παίκτη παραπάνω. 

Όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο το καλύτερο και πιο δύσκολο γκολ σημείωσε ο Βάργκας στην άσκηση που αφορούσε εκδήλωση επίθεσης τεσσάρων εναντίον τριών. 

Τέτοια γκολάρα που υποχρέωσε και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να τον αποθεώσει με μια συγκεκριμένη κίνηση που επίσης υπάρχει στο σχετικό βίντεο. 

Ο κορυφαίος στο ένας εναντίον εντός για επιθετικά ήταν ο Μπακασέτας που έβαλε ένα υπέροχο γκολ αδειάζοντας τον προσωπικό του αντίπαλο με... ποδήλατο και τέλειωσε απίθανα τη φαση με σούπερ τελείωμα.

Ανασταλτικά ο μόνος που δεν κατάφεραν να κερδίσουν και το αναγνώρισε ο Κετσπάγια λέγοντας πολλά μπράβο και "μόνο αυτόν δεν περάσατε σήμερα"!

Best of internet