Νικολαΐδης: «Λάθος υπαλλήλου το κόψιμο του ρεύματος, δεν χρησιμοποιούμε το ίντερνετ»

Νικολαΐδης: «Λάθος υπαλλήλου το κόψιμο του ρεύματος, δεν χρησιμοποιούμε το ίντερνετ»

Νικολαΐδης: «Λάθος υπαλλήλου το κόψιμο του ρεύματος, δεν χρησιμοποιούμε το ίντερνετ»

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Νικολαΐδης, εξήγησε γιατί η ΠΑΕ έμεινε χωρίς ρεύμα και χωρίς ίντερνετ, λέγοντας πως το καλοκαίρι αφού δεν χρησιμοποιεί η ΠΑΕ το ίντερνετ δεν χρειάζεται να υπάρχει...

Ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής και συνεργάτης του Παπαθανασάκη, Δημήτρης Νικολαΐδης, μιλώντας στον Arena fm υποστήριξε ότι όσα ακούστηκαν για το κόψιμο του ρεύματος αλλά και του ίντερνετ, στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι παρερμηνείες δίνοντας απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Γενικά από την Θεσσαλονίκη υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίεση στον κ. Παπαθανασάκη για αυτό το ζήτημα, οι πιο πολλές ομάδες έχουν δημοσιογράφους οι οποίοι βοηθάνε, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν και να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους. Αυτό το περίεργο στον Ηρακλή, δεν ισχύει. Στον Ηρακλή οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, από το πιο αρνητικό και χειρότερο σενάριο, είναι το πρώτο που θα "βγει" απευθείας προς τα έξω, από τους ίδιους τους δικούς μας δημοσιογράφους, χωρίς να υπάρχει κάποια κάλυψη.

Έχω πολλά παράπονα και θέματα για αυτό, όπως για παράδειγμα το ρεύμα ή το ίντερνετ όπου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Για παράδειγμα το ρεύμα κόπηκε για μια μέρα γιατί έκανε λάθος ένας τεχνικός της ΔΕΗ και σας μιλάω πολύ σοβαρά, την επόμενη έγινε η αποκατάσταση του ρεύματος και χωρίς κανένα ζήτημα. Όσον αφορά το ίντερνετ, κάποιους μήνες τους οποίους δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα η ΠΑΕ, δεν υπάρχει λόγος, όχι ότι μένει απλήρωτο, δεν χρησιμοποιείται από εμάς. Μετά επανέρχεται και επανασυνδέεται....»

Best of internet