Λούκας σε Μπαρτσελόνα και χρήματα στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Λούκας σε Μπαρτσελόνα και χρήματα στον ΠΑΟΚ!

bet365

Επισημοποιείται το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λούκας Πέρεθ και αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή από τη Λα Κορούνια, χρηματικό όφελος θα έχει και ο ΠΑΟΚ!

Για το ενδιαφέρον αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της καταλανικής εφημερίδας Sport, σύμφωνα με την οποία ο άσος της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αποτελεί μεταγραφικό στόχο!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sport η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη, τον μάνατζέρ του, αλλά και την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε καλό κλίμα.

Οπως αναφέρει η Sport, η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 12 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Λούκας είναι στα 20 εκατ. ευρώ. Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε ο ΠΑΟΚ, από αυτή τη μεταγραφή θα καρπωθεί 3.6 εκατ. ευρώ, μιας και διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα