Την Πέμπτη ίσως στην Αθήνα ο Κάτσαρ!

Την Πέμπτη ίσως στην Αθήνα ο Κάτσαρ!

Την Πέμπτη ίσως στην Αθήνα ο Κάτσαρ!

bet365

Τρέχει την υπόθεση του Σέρβου άσου στην ΑΕΚ μετά και τις εξελίξεις της μεταγραφής Άρθο πάει Αθήνα κι από κει στο Κιέλτσε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Από την πρώτη κουβέντα που έγινε εδώ στο Κιέλτσε της Πολωνίας με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr ότι απ όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ ο Κάτσαρ ήταν πιο κοντά απ όλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται την Πέμπτηο ο Κάτσαρ να είναι στην Αθήνα για να τελειώσει τα τυπικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Αυτό σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά θα ταξιδέψει άμεσα για το Κιέλτσε της Πολωνίας όπου πραγματοποιείται το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της Ένωσης...

Η περίπτωση Κάτσαρ εννοείται πως συνδυάζεται απόλυτα με αυτή του Άρθο που βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη περνάει από ιατρικά τεστ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Καζακστάν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα