Τι λέγεται για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ...

Τι λέγεται για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ...

Τι λέγεται για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ...

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του blog του στο gazzetta.gr κάνει έναν πρώτο απολογισμό των νέων αποκτημάτων του ΠΑΟΚ αλλά και των δανεικών που επέστρεψαν στην ομάδα.

Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αλλά για εμάς θα είναι σαν… να μη ξεκίνησε.

Ας το εξηγήσουμε λίγο αυτό…

Καλώς ή κακώς, σε τέτοιες περιόδους τα πιο πολλά βλέμματα πέφτουν πάνω στους νέους παίκτες που απέκτησε κάθε ομάδα. (Είναι λίγο άδικο, αλλά έτσι γίνεται…). Έτσι και εμείς θα ασχοληθούμε με τους πέντε παίκτες που πήρε ο ΠΑΟΚ, αλλά μέσα σε αυτή τη λίστα θα βάλουμε και όσους επέστρεψαν από δανεισμό.

Δεν θα τους κρίνουμε όμως με βάση όσα είδαμε… Εξάλλου μία προπόνηση έχουμε παρακολουθήσει εδώ στην Ολλανδία.

Θα τους σχολιάσουμε με βάση όσα λέγονται εντός ομάδας, αλλά και στον περίγυρο. Πώς του βλέπουν δηλαδή αυτές τις πρώτες μέρες όσοι είναι γύρω τους…

(Το κρατάμε αυτό το κείμενο και μετά από την προετοιμασία, ή και αργότερα θα δούμε πόσο μέσα έπεσαν όσοι τώρα βγάζουν ένα πρώτο πρόωρο συμπέρασμα).

Άρα έχουμε… πέντε μεταγραφές και τέσσερις δανεικοί που επέστρεψαν. Πρόκειται για τους: Μάτος, Σάκχοφ, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Περέιρα, Κουλούρη, Γιαννούλη και Πούγγουρα.

Πώς λοιπόν τους βλέπουν (τώρα στο ξεκίνημα) οι άλλοι που τους ζουν καθημερινά εντός και εκτός γηπέδου;

Μάτος: Είναι μία προσωπικότητα. Είναι Βραζιλιάνος με ότι αυτό σημαίνει για την τεχνική του και ειδικά στη θέση του πλάγιου μπακ. Συνήθως παίζει-χρησιμοποιείται δεξιά. Αλλά…
Είχε περισσότερο καιρό εκτός γηπέδου. Σα να του ήρθε βαρύ το πρόγραμμα. Την περασμένη εβδομάδα έκανε λίγο πιο συντηρητικά. Ίσως να θέλει λίγο παραπάνω χρόνο…

Σάκχοφ: Ωραίος τύπος. Δεν είναι κλειστός (όπως για παράδειγμα ο Σάμπο, με τον οποίο έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά σε σωματότυπο και θέση). Πολύ καλή τεχνική. Βλέπει γήπεδο έχοντας συνέχεια ψηλά το κεφάλι. Το «παλεύει» αθλητικά, γιατί εκεί θέλει δουλειά.


Κάμπος: Ποιότητα και ταχύτητα. Το ένας με έναν το «έχει». Καλός πασέρ. Γρήγορος και απρόσμενος. Μερικές φορές εντυπωσιακός. Το γκολ είναι ένα ζήτημα. Κι’ αυτός προφυλάσσεται λίγο…

Μπίσεσβαρ: Έχει αέρα. Έχει ένα τουπέ. Είναι ξεχωριστός. Βγάζει μερικά ηγετικά στοιχεία. (Τα έχει απόλυτη ανάγκη ο ΠΑΟΚ). Έχει μεγάλη ποιότητα. Το σώμα του δημιουργεί μία πρώτη παράξενη αίσθηση. Δείχνει βαρύς. Αν αυτός ενσωματωθεί και προσαρμοστεί γρήγορα, ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πάρα πολλά.

Κρέσπο: Μπήκε τελευταίος στην ομάδα. Ευτυχώς δεν ξέρει τα σχόλια που συνόδεψαν τη μεταγραφή του. Και ξέρετε αυτά τα σχόλια… περνούν και στην ομάδα. Ας μείνει ανεπηρέαστος να δούμε τι μπορεί να προσφέρει…

Περέιρα: ΤΟ πρόσωπο! Ξεχωρίζει. Έχει μεγάλη διάθεση. Πρωταγωνιστεί στο ξεκίνημα. Δείχνει από τις προπονήσεις ότι θέλει να προσφέρει. Φοβερά τελειώματα. (Να μην τον ματιάξουν μόνο…).

Γιαννούλης: Δεν τον «λες» και νεαρό-άπειρο. Δίνει μάχη να δείξει πράγματα.

Πούγγουρας: Αν κάποιος τον θεωρήσει αμελητέα ποσότητα για τη μάχη στα στόπερ (τον εσωτερικό ανταγωνισμό δηλαδή) θα εκτεθεί. Πολύ σοβαρός.

Κουλούρης: Καλός σκόρερ, επέστρεψε με άλλο αέρα. Ο Ίβιτς τον πιστεύει πολύ.

Αυτά τα… ολίγα τώρα στην αρχή. Αυτά για όσα έβγαλε το ρεπορτάζ. Από εδώ και πέρα θα πιστεύουμε τα ματάκια μας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.