Η φωτογραφία που... πρόδωσε τον Τουράμ! (pic)

Η φωτογραφία που... πρόδωσε τον Τουράμ! (pic)

Η φωτογραφία που... πρόδωσε τον Τουράμ! (pic)

Μια φωτογραφία που ανέβασε ο μάνατζέρ του στα social media από το αεροδρόμιο... πρόδωσαν την διαφαινόμενη μεταγραφή του Ροτζέριο Τουράμ στην Κέρκυρα.

Κοντά στον επιθετικό που θα αποκτήσει βρίσκεται η Κέρκυρα. Όπως σας είπαμε το βράδυ της Δευτέρας, οι «Φαίακες» έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Ροτζέριο Τουράμ. Το όνομα του ποδοσφαιριστή ήταν επτασφράγιστο μυστικό όλες αυτές τις ημέρες στην Κέρκυρα όπου το γνώριζαν ελάχιστα άτομα. Τα μόνα που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστες πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή που σε οδηγούσαν στην Κύπρο...

Τελικά αυτό που... πρόδωσε τους «Φαίακες» και τον ποδοσφαιριστή, ήταν ο ίδιος ο Βραζιλιάνος. Ή για την ακρίβεια, ο μάνατζέρ του Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή από το «Ελ. Βενιζέλος» στα social media.

Η περίπτωση του Τουράμ, επιβεβαιώνεται πλέον και από την Κέρκυρα, στην οποία όμως κρατούν χαμηλούς τόνους μέχρι ο 25χρονος επιθετικός να περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Την Τρίτη αναμένεται να περάσει από αυτά και πιθανότατα την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το νησί ώστε να υπογράψει και εν συνεχεία να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την Νάουσα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Best of internet