Με STAT Sports και στον Ρέντη ο Ολυμπιακός

Με STAT Sports και στον Ρέντη ο Ολυμπιακός

Με STAT Sports και στον Ρέντη ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιεί την εταιρεία STAT Sports για τις μετρήσεις των παικτών του και στον Ρέντη αλλά και στα φιλικά του για την συνέχεια.
Όπως έχετε διαβάσει ξανά στο Gazzetta.gr το STAT Sports εφαρμόζεται από φέτος στον Ολυμπιακό. Είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούν κορυφαίες ομάδες, όπως οι Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου.
Φορώντας τα ειδικά μαύρα φανελάκια τους οι παίκτες στέλνουν αμέσως όλα τα δεδομένα στο GPS, που υπάρχει πάνω. Το σύστημα αυτό καταγράφει εντάσεις, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, κινήσεις, αλλαγή κατεύθυνσης και επιτάχυνση. Ξέχωρα από την λειτουργία του Polar (που ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί για τις μετρήσεις και τα εργομετρικά του) μπορεί να μετράει ακόμα και καρδιακούς παλμούς και επίπεδα στρες. Όλα αυτά μέσα στην προπόνηση. Τα ίδια φανελάκια οι παίκτες τα φόρεσαν και στα φιλικά.
Μπορούν να προσαρμόσουν όλα τα δεδομένα για τις προπονήσεις και ακόμα και για τους αγώνες και την διαχείριση και την προσέγγιση για τους παίκτες. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν τα φανελάκια αυτά και την Δευτέρα στον Ρέντη. Η χρησιμοποίησή τους θα συνεχιστεί και στο προσεχές διάστημα αλλά και στα φιλικά στο Βέλγιο. Και δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό και στους επίσημους αγώνες. Στον Ολυμπιακό πάντως είναι πολύ ευχαριστημένοι από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα