Πρώτη με στόχο την περσινή σεζόν ο Πανιώνιος

Πρώτη με στόχο την περσινή σεζόν ο Πανιώνιος

Πρώτη με στόχο την περσινή σεζόν ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν στη Φυλή, που ήταν κλειστή για φιλάθλους και μέσα ενημέρωσης, με στόχο να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή.

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε τη Δευτέρα (4/7) ο Πανιώνιος. Αυτή έλαβε χώρα στη Φυλή και ήταν κλειστή για τους φιλάθλους και τα μέσα ενημέρωσης, με τον Χρήστο Δάρα να εύχεται ανάλογη πορεία με την περσινή σεζόν, που είναι και ο στόχος των «κυανέρυθρων».

«Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, με υγεία και επιτυχίες. Ευχή όλων μας είναι να κάνουμε και στο φετινό πρωτάθλημα μία πορεία ανάλογη με την περσινή. Η διοίκηση θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου της Νέας Σμύρνης προς τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, η πρώτη έγινε με δύο απουσίες, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ιράν και θα επιστρέψει την Τρίτη (5/7), τη στιγμή που ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης είναι στη Βραζιλία με την οικογένειά του και δεν είναι γνωστό πότε θα επανέλθει.

Best of internet