Ο μάνατζερ του Τσοπ στο gazzetta.gr

Ο μάνατζερ του Τσοπ στο gazzetta.gr

Ο μάνατζερ του Τσοπ στο gazzetta.gr

Ο Κροάτης ατζέντης Νίκι Βούκσαν μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr για τον πελάτη του, Ντούγε Τσοπ, υπογραμμίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του στην ΑΕΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Μία από τις περιπτώσεις παικτών που παρουσιάζονται από πολύ προχωρημένες ως και τελειωμένες τις τελευταίες μέρες, ήταν αυτή του Ντούγε Τσοπ. Πρόκειται για τον Κροάτη επιθετικό της Κάλιαρι, ο οποίος κάθε χρόνο δανείζεται και ο οποίος εμφανίστηκε από ΜΜΕ να είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Κάτι, πρέπει να σημειώσουμε, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από τους Κιτρινόμαυρους...

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκ των κορυφαίων Κροάτη ατζέντη, Νίκι Βούκσαν (παίκτης του οποίου είναι ο Ματέο Κόβατσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης), για να διαπιστώσουμε σε τι επίπεδο βρίσκεται η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Κροάτη ατζέντη, θέμα ΑΕΚ και Τσοπ δεν υφίσταται. Και συγκεκριμένα ο Νίκι Βούκσαν μας εξήγησε με πολύ λίγα και ουσιαστικά λόγια: «Δεν είναι καθόλου πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο. Για να είμαι ειλικρινής και ακριβής απέναντι σας, αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Οταν επιμείναμε και τον ρωτήσαμε αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, οικονομικό ή με την Κάλιαρι, για το οποίο δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα, μας τόνισε απλά: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, απλά δεν μπορεί να γίνει, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Λιτός, ευγενικός και κατανοητός ο Νίκι Βούκσαν...

Best of internet