Η πρώτη στο Όστερμπεκ και οι οδηγίες του Σέρβου (vids + pics)

Η πρώτη στο Όστερμπεκ και οι οδηγίες του Σέρβου (vids + pics)

Και το χτίσιμο άρχισε. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του στην Ολλανδία με τον νέο γυμναστή της ομάδας να έχει το πρώτο γενικό πρόσταγμα. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Η πρώτη στο Όστερμπεκ και οι οδηγίες του Σέρβου (vids + pics)

Καλοκαίρι, ο χρόνος που οι ομάδες αρχίζουν να χτίζονται για τη νέα χρονιά. Στον ΠΑΟΚ αυτό θα γίνει στην Ολλανδία και το Όστερμπεκ, εκεί που ήδη βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι» και σήμερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Μια προπόνηση που το κύριο πρόσταγμα το είχε ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς, ο νέος γυμναστής αποκατάστασης. Ο 38χρονος ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Βλάνταν Ίβιτς, θα παραμείνει σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Στην σημερινή πρώτη, ενσωματώθηκε με την ομάδα και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία από την Κυριακή και υποδέχθηκε την αποστολή στο Όστερμπεκ. Όσον αφορά τα της προπόνησης, όπως ήταν φυσικό κινήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς και από αύριο θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και από αυτή απουσίαζαν οι Τζάλμα Κάμπος που είχε μείνει στο ξενοδοχείο κάνοντας θεραπεία, αλλά και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης για τον ίδιο λόγο. Το ευχάριστο για τον Ίβιτς ήταν πως οι συνθήκες ήταν ιδανικές, καθώς δεν είχε ούτε κρύο, αλλά ούτε ζέστη.

*Την ίδια μέρα αλλά σε άλλο γήπεδο θα παίξει με την Σιλβόντε ο ΠΑΟΚ. ΟΙ Θεσσαλονικείς ήταν να αντιμετωπίσουν την ομάδα που έπαιξε χθες ο Παναθηναϊκός στο Όστερμπεκ, αλλά τελικά το φιλικό θα διεξαχθεί σε γήπεδο που είναι σε απόσταση περίπου 15 χιλιόμετρα από την βάση του «δικεφάλου».

*Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός τεσσάρων πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ στην Σλοβακική Μιχαλότσκε. Ο λόγος για τους Δεληγιαννίδη, Κούστα, Κιόσε και Τσελεπίδη.

Best of internet