Την Τρίτη ο Κάλβο, παίρνει και Άνχελ Άλμπα η Βέροια

Την Τρίτη ο Κάλβο, παίρνει και Άνχελ Άλμπα η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Την Τρίτη ο Κάλβο, παίρνει και Άνχελ Άλμπα η Βέροια

bet365

Την Τρίτη (5/7) αναμένεται, τελικά, η άφιξη του Τόνι Κάλβο στη Βέροια, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία. Παίρνει και τον Αργεντινό επιθετικό Μιγκέλ, Άνχελ Άλμπα η «βασίλισσα του Βορρά».

Την ενίσχυση του ρόστερ της θα συνεχίσει η Βέροια τις επόμενες ημέρες. Ήδη είναι γνωστό ότι έχει γίνει πρόταση στον Τόνι Κάλβο, όπως έχουμε γράψει από την Παρασκευή (1/7). Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και η άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αναμένεται, τελικά την Τρίτη (5/7) για να ολοκληρωθεί το... deal και να «κλείσει» η μεταγραφή του.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μιγκέλ Άνχελ Άλμπα, τον οποίο επίσης περιμένει η «βασίλισσα του Βορρά» να φτάσει αύριο. Ο 27χρονος Αργεντινός αγωνιζόταν στην ΑΕ Πάφου από τον περασμένο Ιανουάριο και μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα πλάγια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης θα αποτελέσει μία από τις επόμενες προσθήκες της Βέροιας και, όπως προαναφέραμε, αναμένεται και αυτός αύριο να μεταβεί στην Ημαθία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα