Πάτησε... Ελλάδα ο Ντε Λα Μπέγια! (gTV & pics)

Πάτησε... Ελλάδα ο Ντε Λα Μπέγια! (gTV & pics)

Πάτησε... Ελλάδα ο Ντε Λα Μπέγια! (gTV & pics)

bet365

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, έφτασε στην Αθήνα ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έτσι ώστε αν όλα πάνε ΟΚ να αποτελέσει την 2η μεταγραφή του Ολυμπιακού!

Στις 18:10 βγήκε από την αίθουσα των αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Στις 17:33 προσγειώθηκε το αεροπλάνο από την Μαδρίτη (σ.σ. οπότε ουσιάστικα πάτησε σε αθηναϊκό έδαφος) και στην ίδια πτήση ήταν και ο Χουάνθο Λορένθο. Ο παίκτης δεν έκανε δηλώσεις και θα πάει σήμερα για το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων και αύριο θα υποβληθεί στο δεύτερο για να υπογράψει μετά το μεσημέρι της Τρίτης. Αν όλα πάνε καλά, ο 30χρονος αριστερός μπακ, που αγωνιζόταν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και θα ανακοινωθεί την Τρίτη (5/7).

Ο Ντε Λα Μπέγια είναι κυρίως αρ. μπακ αλλά παίζει και μπακ - χαφ και στόπερ. Οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι πάνω από 700.000 ευρώ. Ο ίδιος ο Ντε Λα Μπέγια πάντως είναι πολύ χαρούμενος που θα κλείσει στον Ολυμπιακό και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποχωρήσει από την Σοσιεδάδ, κάτι για το οποίο βοήθησε και ο Ολυμπιακός. Δείτε στην Gallery το video του Gazzetta TV από την άφιξή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα