Κόουλμαν: «Δεν θα αναλάβω ποτέ την Αγγλία»

Κόουλμαν: «Δεν θα αναλάβω ποτέ την Αγγλία»

bet365

Ο Κρις Κόουλμαν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εργαστεί στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, τονίζοντας πως δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη στο μυαλό του!

Οι μετοχές του άλλοτε τεχνικού της ΑΕΛ εκτινάχθηκαν χάρη στην εξαιρετική πορεία της Ουαλίας στο Euro.

Ο Κόουλμαν οδήγησε τους «Δράκους» στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία τους φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Euro όπου θα αναμετρηθούν με την Πορτογαλία.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά η ομοσπονδία της Ουαλίας έσπευσε να επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιο του 46χρονου προπονητή με τις απολαβές του να μην ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Σοσιεδάδ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει ποτέ στην καριέρα του να εργαστεί στην Εθνική Αγγλίας. Αντίθετα τόνισε προτεραιότητα του είναι να καθοδηγήσει σύλλογο που θα μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι κάτι που ποτέ δεν θα με απασχολούσε ποτέ. Δεν υπάρχει στη σκέψη μου. Είμαι Ουαλός και το μόνο που πάντα ήθελα ήταν να καθοδηγήσω την Ουαλία.

Πάντα έλεγα πως η επόμενη δουλειά μου μετά την Ουαλία θα είναι πιθανότατα στο εξωτερικό γιατί θέλω να εργαστώ σε σύλλογο του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία να το κάνω αυτό.

Γιατί να δουλέψω σε άλλη εθνική ομάδα; Όχι δεν θα μπορούσα. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί», ανέφερε αρχικά ο Κόουλμαν προσθέτοντας:

«Ήξερα πως είχαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στα προημιτελικά, αλλά ποτέ δεν είπα στους παίκτες: 'πως είναι αυτό που μπορούμε'. Παίρνουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως λέω το ίδιο πράγμα».

 

EURO Τελευταία Νέα