Μαχμούτ Ουσλού: «Συζητάμε και για φιλικό με Πανιώνιο» (pic)

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Μαχμούτ Ουσλού: «Συζητάμε και για φιλικό με Πανιώνιο» (pic)

Μαχμούτ Ουσλού: «Συζητάμε και για φιλικό με Πανιώνιο» (pic)

Ο γενικός γραμματέας της Φενέρμπαχτσε Μαχμέτ Ουσλού μίλησε στο gazzetta.gr για τον δανεισμό του Ερντί Καν Σεχίτ στον Πανιώνιο, το ποσό που έχει μπει σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, αλλά και για την πιθανότητα φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Πανιώνιος συμφώνησε σε όλα με την Φενέρμπαχτσε για τον διετή δανεισμό του Ερντί  Καν Σεχίτ (1 +1) και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Μαχμέτ Ουσλού, ο οποίος ήταν από τους εμπλεκόμενους στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

«Πράγματι συμφωνήσαμε με τον Πανιώνιο για τον δανεισμό του Σεχίτ. Η ελληνική ομάδα απευθύνθηκε σε εμάς για την πιθανότητα συνεργασίας με τον δανεισμό κάποιων ποδοσφαιριστών και στο πλαίσιο αυτό συμφωνήσαμε για την παραχώρηση του Ερντί Καν Σεχίτ».

Στη συνέχεια ο κ. Ουσλού αναφέρθηκε στον Σεχίτ και στη συμφωνία που έχει γίνει για τον ποδοσφαιριστή. «Η συμφωνία είναι για 1 +1 χρόνια και σε περίπτωση που ο Πανιώνιος καταφέρει την επόμενη σεζόν να τον πουλήσει έχουμε συμφωνήσει ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ θα πρέπει να δοθεί σε εμάς. Ο Σεκίν ήταν πολύ καλός στις μικρές ηλικίες και τώρα περιμένουμε να δούμε αν μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο και αν αξίζει μια θέση στην ομάδα μας».

Για το πλαίσιο της συνεργασίας με τον Πανιώνιο και το αν θα υπάρξει φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων τόνισε ότι ακόμα δεν είναι κάτι οριστικό, ενώ στάθηκε και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό: «Ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο μπορεί να γίνει κάποιο φιλικό ίσως στις ημερομηνίες που αγωνίζονται οι εθνικές ομάδες αλλά δεν ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το σίγουρο είναι το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στις 13 Ιουλίου το οποίο λόγω της τρομοκρατικής ενέργειας στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να αλλάξει τόπο διεξαγωγής. Είμαστε σε συζητήσεις για το πως θα διασφαλίσουμε την ασφαλή διεξαγωγή του φιλικού». 

Best of internet