Ρατς: «Ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική»

Ρατς: «Ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική»

Ρατς: «Ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική»

Ο Ράζβαν Ρατς είναι στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το Euro και τον εαυτό του.

Ο Ράζβαν Ρατς που βρέθηκε και πάλι στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε: “Δε γύρισα για τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για διακοπές στη Χαλκιδική και για να δω κάποιους φίλους.

Η Ρουμανία δεν έδειξε αυτά που περιμέναμε και θέλαμε στο Euro. Δεν τα κατάφερε.

Η Ουαλία και η Ισλανδία έδειξαν ότι όλα μπορούν να συμβούν και ότι δεν υπάρχουν μικρές ομάδες και όλα είναι πιθανά ξεκινώντας από το 0-0.

Για τον ΠΑΟΚ, έχω ακόμα επαφή με παλιούς συμπαίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πραγματικά εύχομαι να τα καταφέρει να είναι στους ομίλους. Θα είναι μεγάλη η χαρά και η περηφάνια για τους παίκτες και για τους οπαδούς.

Θα είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, αλλά δύσκολο ήταν και για την Ισλανδία να φτάσει μέχρι εδώ στους 8 στο Euro. Θεωρώ ότι έχει πιθανότητες να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ.

Δεν είδα αγώνες του ΠΑΟΚ γιατί δεν είχα το κανάλι, αλλά μάθαινα συνεχώς τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστήθηκα πολύ το διάστημα στον ΠΑΟΚ για πολλούς λόγους και λυπήθηκα που αναγκάστηκα να φύγω, γιατί  Αρνεσεν και Τούντορ δε με ήθελαν. Εγώ δεν ήθελα να φύγω πάντως. Είμαι πλέον και οπαδός του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της Ράγιο ήταν τρελοί, αλλά όχι τόσο όσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.”

 

Best of internet