Εκτός οι Γκόμες και Κεντίρα, δίνει μάχη ο Σβαϊνστάιγκερ

Εκτός οι Γκόμες και Κεντίρα, δίνει μάχη ο Σβαϊνστάιγκερ

Μεγάλα προβλήματα προκύπτουν για την εθνική ομάδα της Γερμανίας ενόψει του ημιτελικού με τους Γάλλους, αφού ο Γιοακίμ Λεβ ήδη γνωρίζει για τους δύο απόντες και ... περιμένει και τρίτο.  

Τα «πάντσερ» πέρασαν στην ημιτελικά φάση του Euro 2016, όπου θα κοντραριστούν με τους διοργανωτές του φετινού τουρνουά, όμως, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα πρέπει να πραγματοποιήσει αλλαγές και να προσαρμόσει τα πλάνα του βάσει των δεδομένων που προέκυψαν.

Αυτά έχουν να κάνουν με τις απουσίες των Μάριο Γκόμες και Σάμι Κεντίρα που αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στο ματς με τους Ιταλούς, το περασμένο Σάββατο.

«Και οι δύο θα χάσουν τη συνέχεια της διοργάνωσης, αν προχωρήσουμε μέχρι και τον τελικό. Ο Μάριο είναι κομμάτι της ομάδας και θα παραμείνει εδώ μαζί να μας υποστηρίζει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Ο Μπάστιαν κάνει αποθεραπεία με στόχο να προλάβει το ματς με τη Γαλλία. Οπότε θα κάνω αλλαγές, όμως εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές μου» ήταν τα λόγια του Λεβ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τους οικοδεσπότες.