O ΠΑΟΚ βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν! (pics&vids)

O ΠΑΟΚ βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν! (pics&vids)

O ΠΑΟΚ βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν! (pics&vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. ΟΣΤΕΡΜΠΕΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος με τον Βλάνταν Ίβιτς να παίρνει μαζί του 29 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς μετά από 1,5 ώρα θα βρεθεί στο Άρνεμ και το Όστερμπεκ όπου για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

Την αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά την περίμενε μια μικρή έκπληξη το πρωί αφού στο αεροδρόμιο την περίμενε η Κ-11 της ομάδας η οποία αναχωρούσε για ένα τουρνουά στην Γαλλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα