Θέλει τον Πελέ στην Τσέλσι ο Κόντε

Θέλει τον Πελέ στην Τσέλσι ο Κόντε

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει τον Πελέ στην Τσέλσι ο Κόντε

bet365

Τη συνεργασία του με τον Γκρατσιάνο Πελέ από την εθνική ομάδα της Ιταλίας στην Τσέλσι θέλει να μεταφέρει ο Αντόνιο Κόντε, που ήδη έχει εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνή φορ στη διοίκηση των «μπλε».

Με το φινάλε της παρουσίας της «σκουάντρα ατζούρα» στο Euro 2016, έπειτα από τον αποκλεισμό στα πέναλτι, από τη Γερμανία, στην προημιτελική φάση, ο Κόντε επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στην επιστροφή του σε επίπεδο συλλόγων και την επιχείρηση... ανάτασης της Τσέλσι.

Όπως ανέφερε το «SkyItalia», μια από τις πρώτες του κινήσεις με την ολοκλήρωση της θητείας του στον πάγκο της Ιταλίας, πέρα από τον Μιτσί Μπατσουαγί που ανακοινώθηκε την Κυριακή, είναι και η προσπάθεια απόκτησης του Γκρατσιάνο Πελέ.

Ο διεθνής φορ της Σαουθάμπτον ήταν συνεχώς στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού του προπονητή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μπορεί αυτές τις μέρες να δέχεται τα «πυρά» των οπαδών και του Τύπου για το κάκιστο πέναλτι που εκτέλεσε απέναντι από τον Νόιερ, έχοντας προσπαθήσει μάλιστα να φανερώσει αυτοπεποίθηση, ωστόσο, το γεγονός πως βρίσκεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Τσέλσι μπορεί να του αλλάξει την ψυχολογία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα