Γκούναρσον: «Η Ισλανδία έκανε απλά την αρχή»

Γκούναρσον: «Η Ισλανδία έκανε απλά την αρχή»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκούναρσον: «Η Ισλανδία έκανε απλά την αρχή»

bet365

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 σκέφτονται στην Ισλανδία, με τον Άρον Γκούναρσον, να δηλώνει πως η περηφάνια και η ελπίδα που σκόρπισε η εθνική ομάδα της χώρας του, είναι ό,τι πιο σημαντικό πέτυχε στο Euro 2016.

Το βράδυ της Κυριακής ήχησε για τελευταία φορά η «ιαχή του πολέμου» από τους Ισλανδούς.

Ο κόσμος δεν έφευγε από τις εξέδρες του «Σταντ ντε Φρανς» και αποθέωνε τους ποδοσφαιριστές του Λαρς Λάγκερμπακ, οι οποίοι φρόντισαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία με όλο τον κόσμο μπροστά από τις εξέδρες στη γωνία για να θυμούνται το φετινό, εξαιρετικό καλοκαίρι.

«Τώρα αρχίζει η Ισλανδία... Έγινε απλά η αρχή. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά απόλυτα περήφανοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί και στην ανάπαυλα αποφασίσαμε ότι δεν έπρεπε ν' αφήσουμε έτσι το παιχνίδι. Γι' αυτό και αντιδράσαμε.

Κοιτάξτε τον κόσμο μας που περιμένει ακόμα στην εξέδρα και χειροκροτεί. Έχουν φύγει όλοι οι Γάλλοι και οι συμπατριώτες μας είναι ακόμα εδώ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Αυτό που καταφέραμε, να δώσουμε στον κόσμο την ελπίδα και την υπερηφάνεια. Θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα δείξουμε ότι φέτος έγινε απλά η αρχή» ήταν τα λόγια του Άρον Γκούναρσον.

 

EURO Τελευταία Νέα