Τα φιλικά προετοιμασίας της Λίβερπουλ

Τα φιλικά προετοιμασίας της Λίβερπουλ

Gazzetta team
Τα φιλικά προετοιμασίας της Λίβερπουλ

bet365

Τεστ περιορισμένης δυσκολίας περιλαμβάνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα των «κόκκινων», πριν την αναχώρησή τους για τις ΗΠΑ για το International Champions Cup.

Οι πρώτες μέρες της προετοιμασίας προσφέρονται για τον σχεδιασμό της ομάδας και πειραματισμούς, που έχουν μεγαλύτερη σημασία απ’ την ένταση και τις δυνατές αναμετρήσεις. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ, που θα δει τη Λίβερπουλ απέναντι σε χαμηλής δυναμικότητας ομάδες τις πρώτες μέρες.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουλίου οι «reds» θα αντιμετωπίσουν την Τράνμερ Ρόβερς, στις 13 την Φλίτγουντ Τάουν, στις 17 τη Γουίγκαν και στις 20 τη Χάντερσφιλντ. Εκεί ο Γερμανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του και να αποκτήσει μια πρώτη ιδέα για τη Λίβερπουλ που σχεδιάζει για τη σεζόν 2016-17.

Στη συνέχεια βέβαια ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά, αφού ακολουθούν «δυνατά» φιλικά για την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ. Η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα συμμετάσχει στο «International Champions Cup » και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στην Τσέλσι (28/7) και τη Μίλαν (31/7), σε μια αναβίωση των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ του 2005 και του 2007.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα