Χαλάει του Ντιμιτρόφσκι στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Χαλάει του Ντιμιτρόφσκι στην Κέρκυρα

bet365

Εμπλοκές παρουσιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η επιστροφή του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι στην Κέρκυρα, με τις πιθανότητες πλέον να μην είναι υπέρ της μεταγραφής. Σε συζητήσεις με διεθνή ξένο στόπερ οι «Φαίακες»!

Όσο κοντά στην Κέρκυρα ήταν την Πέμπτη ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, τόσο μακριά από αυτή είναι από το βράδυ της Κυριακής. Ο Σκοπιανός αμυντικός, μπορεί να βρίσκεται τις τελευταίες τέσσερις μέρες στο νησί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η υπόθεσή του έχει παρουσιάσει εμπλοκές.

Ο έμπειρος αμυντικός, αν και έχει εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Τέπλιτσε, έφτασε στην Κέρκυρα και εμφανίστηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι! Το γεγονός αυτό έχει κάνει πλέον τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες η υπόθεση Ντιμιτρόφσκι οδεύει προς ναυάγιο. Ίσως ακόμα και μέσα στην Δευτέρα να υπάρξει οριστική θετική ή αρνητική εξέλιξη για την μεταγραφή αυτή.

Σε ότι αφορά τώρα τις περιπτώσεις που εξετάζονται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ήδη έχει ξεχωρίσει μία. Όνομα για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ξένο διεθνή κεντρικό αμυντικό, με τον οποίο εδώ και λίγες μέρες οι «Φαίακες» βρίσκονται σε επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα