Λάγκερμπακ: «Διασκεδάσαμε κάθε στιγμή του Euro»!

Λάγκερμπακ: «Διασκεδάσαμε κάθε στιγμή του Euro»!

Gazzetta team
Λάγκερμπακ: «Διασκεδάσαμε κάθε στιγμή του Euro»!

bet365

Κανένα παράπονο απ’ τους Ισλανδούς δεν έχει ο προπονητής της ομάδας, Λαρς Λάγκερμπακ, στο «αντίο» του στον πάγκο, τονίζοντας πως για την ομάδα του η διοργάνωση ήταν μια πραγματική γιορτή.

Η Ισλανδία αποτέλεσε μια απ’ τις σπουδαιότερες εκπλήξεις στα γήπεδα της Γαλλίας, αποκλείοντας τους Άγγλους και φτάνοντας ως τα προημιτελικά, στην πρώτη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της UEFA μετά το τέλος του αγώνα, ο ένας εκ των δυο προπονητών της ομάδας των «Βίκινγκς» τόνισε πως αυτή μπορεί να μην στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο παιχνίδι με τη Γαλλία, όμως όσα έζησαν στο Euro συνολικά ήταν «μαγικά».

«Θέλω να συγχαρώ τη Γαλλία. Είναι εκπληκτική ομάδα και μας έκαναν να φαινόμαστε πολύ κακοί, ακόμα κι αν εμείς τους βοηθήσαμε σ’ αυτό. Αυτά τα 4,5 χρόνια ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για μένα. Με όλους τους οπαδούς να έρχονται εδώ κι όσα ακούσαμε πως γίνονται πίσω στην Ισλανδία για μας, το βίωσα μέσα στην καρδιά μου. Απόλαυσα κάθε λεπτό, όπως όλη ομάδα, εκτός ίσως απ’ τα πρώτα 45’ λεπτά στον προημιτελικό», τόνισε ο Σουηδός προπονητής, που μίλησε για την ανάθεση της θέσης προπονητή στον Χάλγκριμσον.

«Ίσως γυρίσω κάποια στιγμή για να γυρίσω στην προπονητική, όμως τώρα είναι η ώρα του Χείμιρ (Χάλγκριμσον) να δείξει τις ικανότητές του και να οδηγήσει το τιμόνι της Εθνικής Ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα