Το Twitter «γλεντά» τους Άγγλους μετά την 5άρα της Ισλανδίας! (pics)

Gazzetta team
Το Twitter «γλεντά» τους Άγγλους μετά την 5άρα της Ισλανδίας! (pics)

bet365

Μπορεί η Ισλανδία να αποκλείστηκε με βαριά ήττα απ’ τη Γαλλία απ’ το Euro, όμως η Εθνική Αγγλίας είναι εκείνη που υφίσταται την καζούρα!

Οι Γάλλοι δεν άφησαν δευτερόλεπτο τους Ισλανδούς να πιστέψουν στη συνέχεια του… θαύματός τους, επικρατώντας άνετα στον προημιτελικό του Παρισιού με 5-2 και τερματίζοντας την πορεία της φετινής έκπληξης του Euro.

Αυτό βέβαια δεν σήμαινε πως μόνο οι Ισλανδοί μπορούν να αισθάνονται άσχημα απόψε. Έχουν για συντροφιά τους Άγγλους, τους οποίους απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση!

Το γεγονός πως οι «τρικολόρ» κατάφεραν να επιβληθούν τόσο εύκολα της ομάδας που απέκλεισε τα «λιοντάρια» στους 16 της διοργάνωσης προκάλεσε «κύματα» ειρωνικών σχολίων για την ομάδα του Χόντγκσον στο twitter.

«Μην ανησυχείς Ισλανδία. Η Αγγλία μάλλον θα έτρωγε 8 γκολ ως τώρα», «Δεν πρέπει να ντρέπεται η Ισλανδία για το δείκτη του σκορ, αλλά η Αγγλία», «Κοιτάξου στον καθρέπτη Αγγλία και νιώσε τη ντροπή», ήταν μερικά μόνο σχόλια των χρηστών, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Γκάρι Λίνεκερ, πάντα καυστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασκήσαμε τόσο έντονη κριτική στην Αγγλία. Κοιτάξτε πόσο δυσκολεύονται οι Γάλλοι απέναντι στους Ισλανδούς…»!

Δείτε τα tweets:

 

EURO Τελευταία Νέα