Ζιλμπέρτο: «Θα υπάρχει διαρκής βελτίωση»

Ζιλμπέρτο: «Θα υπάρχει διαρκής βελτίωση»

Νίκος Αθανασίου
Ζιλμπέρτο: «Θα υπάρχει διαρκής βελτίωση»

bet365

Σε πηγαδάκι με τους απεσταλμένους στο Τέχελεν, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φάνηκε αισιόδοξος και ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα. ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

«Είναι μόλις το δεύτερο τεστ και είναι πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει διαρκώς βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Οι πρώτες 10 μέρες της προετοιμασίας, είναι πάντα και οι πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές. Διότι επιστρέφεις από διακοπές, το κορμί σου έχει ηρεμήσει και λειτουργεί διαφορετικά και είναι λογικό τις πρώτες μέρες να είμαι πάρα πολύ “σφικτός”. Δεν μπορείς καλά-καλά να περπατήσεις, όχι να τρέξεις. Είχαμε καλή εικόνα και θέλαμε να βάλουμε στην ομάδα και τους νέους παίκτες».

Αυτά ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Βραζιλιάνου διευθυντή ποδοσφαίρου, ο οποίος έκανε... πρεμιέρα στην φετινή προετοιμασία και παρακολούθησε δίπλα στον Αντρέα Στραματσόνι την αναμέτρηση με την Σιλφόντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα