Στο Κιέλτσε ο μετρ των ντέρμπι! (vid)

Στο Κιέλτσε ο μετρ των ντέρμπι! (vid)

Στο Κιέλτσε ο μετρ των ντέρμπι! (vid)

bet365

Έφτασε και προπονήθηκε στην Πολωνία ο Βάργκας ο οποίος δέχτηκε ξανά τις ευχές όλων για τον γάμο του και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Μπορεί στην ΑΕΚ (και δικαιολογημένα) να βρίσκονται σε αναζήτηση για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, ωστόσο, από σήμερα βρίσκεται και πάλι στην προετοιμασία της ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας... Ο Βενεζουελάνος μεσοπεπιθετικός της Ένωσης απουσίαζε λόγω του γάμου του στο Βέλγιο και έφτασε το μεσημέρι στην Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της προετοιμασίας.

Ο άνθρωπος των μεγάλων ματς, ο μετρ των ντέρμπι, είναι και πάλι διαθέσιμος για την ΑΕΚ και έγινε δεκτός στο ξενοδοχείο με αρκετή αγάπη από τους συμπαίκτες του και εισέπραξε πολλές (ξανά) ευχές για το γάμο του... Εννοείται πως ο Βάργκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και σιγά σιγά και καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμό και θα ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα