Ζήτησε συγγνώμη ο Πελέ για το χαμένο πέναλτι

Ζήτησε συγγνώμη ο Πελέ για το χαμένο πέναλτι

Ο Γκρατσιάνο Πελέ με δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη για την κάκιστη εκτέλεση πέναλτι στο ματς με την Γερμανία, που στοίχισε την πρόκριση στην Ιταλία.

Ο Γκρατσιάνο Πελέ κλήθηκε να εκτελέσει το τέταρτο πέναλτι της Ιταλίας. Εάν τα κατάφερνε θα έβαζε μπροστά την Εθνική του. Βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ, αλλά αντί να πάρει απλά και ταπεινά την προσπάθεια του, εκείνος πήγε να κάνει τον έξυπνο, δείχνοντας στον Γερμανό πορτιέρε ότι θα πήγαινε να σουτάρει αλά Πανένκα. Τελικά επέλεξε να το ρίξει αριστερά και άουτ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Μία ημέρα μετά ο έμπειρος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη με δηλώσεις του. «Ζητάω συγγνώμη απ' όλους τους Ιταλούς. Λυπάμαι που έκανα τέτοιο τελείωμα και έχασα το πέναλτι. Δεν ήθελα ούτε να προκαλέσω ούτε να κάνω τον... εξεζητημένο σε εκτέλεση. Ο Νόιερ δεν πτοήθηκε, έδειξε την δύναμή του, έμεινε στην θέση του και δεν επηρεάστηκε από την κίνησή μου. Πήγα και του έδωσα συγχαρητήρια μετά τον αγώνα. Μου είπε πως με θεωρεί μεγάλο παίκτη και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Εγώ και ο Τζάτζα σκοράραμε διαρκώς σε εκτελέσεις πέναλτι στις προπονήσεις. Δυστυχώς έγιναν αυτά που έγιναν πάνω στην πίεση και την αδρεναλίνη που είχαμε. Λυπάμαι», τόνισε σε μία... μίνι απολογία του.