Ανακοίνωσε νέο γυμναστή και φυσιοθεραπευτή ο Πλατανιάς (pic)

Ανακοίνωσε νέο γυμναστή και φυσιοθεραπευτή ο Πλατανιάς (pic)

bet365

Ο Πλατανιάς έκλεισε τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Μπερνεάνου, τον οποίο και ανακοίνωσε και ενώ γνωστοποίησε και καινούριο φυσιοθεραπευτή, όπως αναμενόταν.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου, καθώς ο Κώστας Γκολέμης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα. Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πλατανιά, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 29/8/1984 και τα πρώτα του βήματα στην προπονητική τα έκανε στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη. Στη συνέχεια ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε στην Tottenham Hotspur FC Tallahassee, με ειδικότητα στην προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και συγκεκριμένα στους τερματοφύλακες. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κρήτη όπου εργάστηκε αρχικά στην Επισκοπή και στην συνέχεια στον Κισσαμικό.

Είναι κάτοχος: δίπλωμα προπονητή UEFA B, δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων NSCAA Level 1 και Level 2. Εχει δουλέψει στις River Region Rapids, Prattville, AL (Alabama State USA 2012-2013), Tottenham Hotspur FC Tallahassee, FL (Florida State USA 2013-2014), Π.Α.Ε. Επισκοπή (Football League 2014-2015) και Π.Α.Ε Κισσαμικός (Football League 2015 – 2016). Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνιτάκη, ο οποίος αντικαθιστά τον Παναγιώτη Παριωτάκη που αποχωρεί από την ομάδα επίσης για προσωπικούς λόγους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα