Εδώ θα «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς (pics)

Εδώ θα «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς (pics)

Εδώ θα «χτιστεί» ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς (pics)

bet365

Από 4 έως 18 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο μικρό χωριό του Όστερμπεκ, δίπλα στο Άρνεμ, όπως ακριβώς και πριν από δύο χρόνια. ΟΣΤΕΡΜΠΕΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η Ολλανδία, γενικά, είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη των ασπρόμαυρων τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει βρεθεί έξι φορές στην περιοχή του Άρνεμ. Το 2008, το 2009, το 2011, το 2012 και το 2015 βρέθηκε στο Ντόρβερθ, έξω από το Αρνεμ και στο ξενοδοχείο «Golden Tulip».

Τώρα, μετά από διάλλειμα ενός έτους, ο «Δικέφαλος» επιστρέφει στο Oosterbeek (Όστερμπεκ) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Το 2014, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, η ομάδα διέμενε, όπως και φέτος, στο ξενοδοχείο «De Bilderberg».

Ένα ξενοδοχείο πασίγνωστο για το μυστήριο, που κρύβουν οι ιστορίες συνωμοσίας, που αναπτύσσονται πίσω από τις κλειστές πόρτες του όποτε συνεδριάζει η διάσημη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Μια φορά, το 2010, επέλεξε τη Φρανκφούρτη, πέφτοντας σ’ ένα πρωτοφανή καύσωνα και τον Μάριο Μπερέτα να απολύεται πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής, ενώ τρία χρόνια αργότερα πήγε στην Αυστρία, λόγω πολυτέλειας στο ξενοδοχείο, που επέλεξε ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αγνοώντας ότι για να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο έπρεπε καθημερινά να διασχίσουν με τα ποδήλατα τους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Λέομπεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα