Άκρως εντυπωσιακή η μετακίνηση του ΠΑΟΚ

Άκρως εντυπωσιακή η μετακίνηση του ΠΑΟΚ

Άκρως εντυπωσιακή η μετακίνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Πέρσι κινούμενο στους στενούς δρόμους της ευρύτερης περιοχής του Άρνεμ έκανε τους Ολλανδούς να παραμιλάνε και να φωτογραφίζονται μπροστά του. ΟΣΤΕΡΜΠΕΓΚ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το υπερπολυτελές λεωφορείο, με τον τεράστιο αετό στις δύο πλευρές, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σε λίγη ώρα στο Ντύσελντορφ για να παραλάβει την αποστολή της ομάδας και να τη μεταφέρει από το αεροδρόμιο της Γερμανίας στο Οστεμπεργκ.

Πέρσι το ασπρόμαυρο λεωφορείο δεν πέρασε απαρατήρητο με τους... περαστικούς σε Ολλανδία και Γερμανία να το απαθανατίζουν, ποστάροντας τις φωτογραφίες, με άκρως κολακευτικά λόγια, στα social media.

Οι οδηγοί της ομάδας, όπως και ένας εκ των φροντιστών, ταξίδεψαν νωρίτερα για την Ολλανδία προκειμένου να μεταφέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εντός του ξενοδοχείου και ότι άλλο κρίνεται αναγκαίο για τις 15 ημέρες παραμονής της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα