Τζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ηρεμία πέρυσι...»

Τζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ηρεμία πέρυσι...»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ηρεμία πέρυσι...»

bet365

Για την έλλειψη ηρεμίας και θετικού κλίματος που είχε πέρυσι ο ΠΑΟΚ αλλά κατάφερε να διορθώσει στα πλέι-οφ, δηλώνοντας παράλληλα σίγουρος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έκανε λόγο ο Γιώργος Τζαβέλλας, μιλώντας στο «Toumba Magazine».
Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν και πριν η μπάλα αρχίσει να κυλάει για τη νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός κάνει το δικό του απολογισμό.
Μιλάει για πρόσωπα που έχουν σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα του, αναλύει τα λάθη του, τα σχέδιά του, τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο και τη σχέση που έχει με τον κόσμο.
Αυτούς που τον αγαπούν κι αυτούς που λατρεύουν να τον μισούν. Love to hate.
Η συνέντευξη
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα :
«Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει πάρα πολλά, πέρα από τα χρήματα. Έχει αφιερώσει χρόνο κι ενέργεια, δείχνει πως αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να του δώσουμε κι εμείς κάτι πίσω. Θα ήθελα να έχουμε πάρει το Κύπελλο το 2014. Μου λείπει ότι δεν έχουμε πάρει ακόμα αυτό που αξίζουμε ως ομάδα και ως διοίκηση Σαββίδη.
Ο Βλάνταν Ίβιτς για μένα δεν είναι νέος προπονητής. Είναι παλιός προπονητής. Με βοήθησε πάρα πολύ την περίοδο που δυσκολευόμουν πρωτίστως ως άνθρωπος και εν συνεχεία ως ποδοσφαιριστής. Χάρηκα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο πέρα από την ομάδα και για εκείνον και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Champions League και να παραμείνει στην ομάδα. Είναι ένας καλός προπονητής, ένας άνθρωπος που ξέρει τον ΠΑΟΚ, που απορροφά την ένταση που δημιουργεί η ομάδα και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα κάνει τη διαφορά. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει.
Την περασμένη σεζόν η ομάδα δεν είχε ησυχία. Περάσαμε από 40 κύματα, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και όταν υπάρχουν αυτά σε μια ομάδα δημιουργείται ένταση και κακή ατμόσφαιρα. Δεν υπήρχε αυτή η θετική αύρα που είχαμε στα Play Offs.
Tο σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε πάλι αλλαγή προπονητή. Ο Ίβιτς ξέρει τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν, αν έρθουν κι 6-7 καινούριοι νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο ν’ αφομοιώσουν τον ΠΑΟΚ και γενικά την ομάδα σε σχέση με το να είχαμε καινούριο προπονητή και 15 νέους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε καλύτερο στάδιο από τις άλλες χρονιές και θα δέσουμε πιο γρήγορα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό.
Μου αρέσει πολύ στη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει που αγωνίζομαι σε μια ομάδα μ’ ένταση. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή του υπάρχει ένταση, οπότε ορισμένες φορές χρειάζομαι και την ένταση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Ζω καλά, χαίρομαι στην ομάδα υπάρχουν όλα αυτά τα εφόδια και που η λειτουργία της είναι σε επίπεδα ευρωπαϊκών ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα