Επιβεβαίωσε για Σίτι ο Αρτέτα

Κώστας Ζάλιαρης
Επιβεβαίωσε για Σίτι ο Αρτέτα

bet365

Με επίσημη τοποθέτησή του, ο Μικέλ Αρτέτα επιβεβαίωσε πως θα αναλάβει πόστο στο προπονητικό επιτελείο του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι από το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ισπανός, βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπειτα και από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ και με επίγνωση της ηλικίας και των δυνάμεών του που δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει πλέον σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί.

«Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και ήταν μεγάλη μου τιμή που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρσέν Βενγκέρ, τους διοικούντες, τους συμπαίκτες μου και τους εκπληκτικούς οπαδούς του συλλόγου. Πάντοτε θα θυμάμαι τις εμπειρίες μου από το Έμιρεϊτς και τις στιγμές χαράς.

Στην καριέρα μου, πάντα ενδιαφερόμουν και για το κάτι παραπάνω από το αγωνιστικό κομμάτι και είναι τεράστια πρόκληση για εμένα που θα βρεθώ στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Είμαι ενθουσιασμένος.

Τα προηγούμενα χρόνια δούλευα και εκτός γηπέδου όσον αφορά την προπονητική, γιατί με ενδιέφερε πάρα πολύ, οπότε έχω την ευκαιρία τώρα να βελτιώσω τις ικανότητές μου» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Μικέλ Αρτέτα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα