Ανακοίνωσε Ντόλοβατς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Ντόλοβατς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Ντόλοβατς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με την βούλα ο Ενές Ντόλοβατς με τον νεαρό Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ανακοίνωσαν την συμφωνία οι Ηπειρώτες.  

Ο Ενές Ντόλοβατς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την μεταγραφή με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 18χρονος Ντόλοβατς ανήκε στην ομάδα Νέων της Ντόνι Σρεμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου τριετούς συνεργασίας με τον 18χρονο Σέρβο επιθετικό Enes Dolovac.

Ο νεαρός επιθετικός δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω σε πραγματικά υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους προπονητές του ΠΑΣ που μου δίνουν σήμερα αυτή την ευκαιρία. Το διάστημα που βρίσκομαι μαζί με την ομάδα κατάλαβα τι θα πει οικογένεια. Ξέρω πολύ καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολλές και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στη μεγάλη αυτή πρόκληση».

Best of internet